17.1.11

New things

Zoo ik vond dat ik wel even naar de H&M mocht van mezelf =). haha. Dus ik heb wat dingetjes gekocht!
Verder heb ik nog een zwart 5 euro rokje gekocht, die zijn altijd handig. En ik was al op zoek naar een zwarte maar die hadden ze steeds niet! 
Ben ook erg blij met de ring! Jammer dat die meestal verkleuren bij de H&M... De ketting is een vogelpootje met een balletje eraan. Misschien een beetje raar, maar het deed me denken aan mn papegaai dus dat vond ik wel grappig.
Mn papegaai Chico is nu ziek trouwens :(. Hij is nu bij de dierenarts in Veldhoven, en die is heeel goed! Hij is wel vaker ziek, en elke keer kan ze m weer oplappen! Dus hopelijk mogen we m morgen of overmorgen weer halen. ♥♥

xoxo

9 opmerkingen:

 1. Mooie aankopen (:
  De ring is supermooi!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. The knitted cardigan is so cute. I have it in white.

  http://ieatfashiontoday.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke outfit! Ooh ik dacht dat ik al iets had teruggestuurd over die vans. Maar je kunt ze in iedere streeptshop kopen of op internet. Die van mij komen van Powerhouse.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. superleuke dingen geshopt (:


  xsannne.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij hebt echt een super chille stijl!

  http://lefashionscrapbook.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. IK vind dit outfit ook erg leuk!
  Hoest nu met Chico?!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahhh no thanx meis!
  Gelukkig, maar wat doen ze dan met hem als hij te weinig calcium binnen krijgt?! Kan je dat niet al zelf voorkomen, of dat gebeurt gewoon bij dwerg papegaaien?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Sanggg heb ik mis! Sorryyyy maar het plaatje is te klein en ik dacht echt dat het een dwerg papegaai was oepsssieee....

  Nou gelukkig dat het bestaat en dat jullie weten wat het is! Papegaaien kunnen heel oud worden, heb ik ooit ergens gelezen hoe oud is Chico nu?!

  BeantwoordenVerwijderen