15.2.11

Black eye

Ik zal eens even een update doen over mijn status, haha. Onder mijn oog is het helemaal blauw geworden en mensen op straat kijken me een beetje verschrikt aan soms! Als antwoord op de vraag: ''Wat heb jij nou weer gedaan??'', heb ik al vaak als antwoord gegeven; ''gevochten met een leeuw'' of iets dergelijks. Ik kan er beter maar om lachen, want het is gebeurd en kan het toch niet meer veranderen! En ben er nog redelijk goed van af gekomen, als je bedenkt dat het nog erger had gekund.

Gisterenavond ben ik met mijn beste vriendin, haar vader, broer, oom en tante naar de vriendenloterij geweest! Holland's next millionaire heet het programma, en het wordt zondag uitgezonden om half 10 op RTL 4! De vader van Christine deed mee, en wij waren zijn 5 'vrienden'. Het wordt gepresenteerd door Tijl Beckand, hij is echt zo grappig!
Het ergste is nog dat we waarschijnlijk veel in beeld zijn, lekker dan. Kom je eens op tv, en dan met zo'n afgeschaafd, blauw hoofd. haha!
Nou allemaal kijken dus =) hihi.

Mijn volgende posts zullen voor jullie weer wat leuker worden, maar ik heb op het moment nou ook niet echt leuke kleding aan om te laten zien, aangezien skinny jeans pijn doen aan mijn knieƫn! Dus dan maar even een oude outfit foto :)xoxo

4 opmerkingen:

 1. bedankt voor je reactie! En waauuw beterschap met je hoofd/schaaf wonden :O Ik ben gelukkig nooit gevallen met mn scooter, maar elke keer als ik iemand zie of hoor met een ongeluk is het niet best :O. Een vriendin van mij was een keer gevallen samen met een andere vriendin, met dr mond op de stoeprand. Je raad het al, eerste rij tanden dr uit. Dat was echt zooo erg! echt vreselijk. brr krijg er nog bibbers van als ik er aan terug denk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Owh meis toch!!!
  beterschap ene ik ga kijken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beterschap met je blauwe oog & schaafwonden!
  En ik ben heel erg jaloers op jouw ketting, haha.
  X

  BeantwoordenVerwijderen