21.2.11

Hollands next millionaire

En hebben er mensen toevallig gisteren Hollands next millionaire gezien? Ik was daar! En we hebben gewonnen!! Ik was mee als 'vriend' van de vader van mijn beste vriendin. Ook haar broer, oom en tante waren erbij. Echt suuper gaaf. Vorige week waren de opnames al, en gisterenavond was de uitzending. Het was wel moeilijk om mijn mond te houden. Ik zag er trouwens echt niet uiiiit op tv! haha dat was net na mijn scooterongeluk, en ik had een vet blauw oog en een grote schaafwond op mijn hoofd. Achja, we hebben gewonnen dus dan is dat al een stukje minder erg! ;) Ik ben de 2e van links!
Nu op naar die finale van 27 maart! Daar hebben we één achtste kans om te winnen. We hopen er natuurlijk heel erg op, maar gaan er niet van uit. Om daarbij te zijn is sowieso wel leuk. Dus even nog wat promoten:

Word vrienden van MARTY op www.rtl.nl/vrienden en maak daarmee kans op €20.000 als Marty wint! Het is de meest linkse foto.

xoxo

6 opmerkingen:

 1. ik heb gekeken! superleuk dat jullie wonnen. nu maar hopen dat jullie de finale ook winnen hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee wat leuk! Ik hoop dat jullie winnen! Krijg jij dan ook een deel ofzo? Ik weet niet hoe het werkt. ^.^

  xx Marije

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha jaa! :) iemand doet mee, en neemt 5 vrienden mee. Als diegene wint, krijgen die vrienden hetzelfde bedrag! alleen dan gedeeld door 5, per persoon zeg maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf zeg! Ik hoop dat jullie winnen, altijd leuk =D Btw i like your name

  BeantwoordenVerwijderen