13.2.11

First aid

Wat een avond gisteren. En dit keer niet in de positieve zin. Ik zou met mijn allerbeste vriendinnetje uiteten gaan, een 4 gangen menu en daarna lekker stappen. Nou na mijn werk had ik leuke kleding aangedaan en ging op mijn fietsje naar Christine. Daar gingen we nog even van te voren gezellig 1 wijntje drinken en op haar mooie scooter naar de stad om bij de 4 azen te gaan eten. Maar dit liep even anders dan gepland. Het had geregend en het was daardoor een beetje glad. We reden en moesten remmen voor een drempel, waarop wij super hard onderuit gleden met die brommer. Het ging echt zo snel dat ik niet precies weet hoe we vielen. Ik viel in ieder geval op mijn hoofd, en onze knieën zijn ook niet heel gebleven. Het eerste wat ik dacht was eigenlijk; ooh we zijn gevallen, super kut, maarja we stappen op en gaan gewoon weer verder. Maar niet dus. Ik had zoveel pijn aan mijn knieën en ik voelde een VET grote bult op mijn hoofd. Ik dacht ''huh wat is dit! Is dit echt mijn hoofd?'', ik dacht gewoon dat het iets anders was, zo groot.

We zijn toen naar de EHBO gereden en daar zijn al onze wonden ontsmet enzo. Gelukkig heb ik geen hersenschudding. Om half 10 waren we uiteindelijk bij het restaurant en hebben we nog een hoofdgerecht kunnen eten. Wat stom, je hebt zooo veel zin in een avond en dan gebeurt er zo iets. Zie hier het resultaat:Ook heb ik nog een aantal vette schaafwonden op mijn knieën en is mijn lievelingshorloge helemaal naar de filistijnen. Hopelijk ziet hij er al beter uit met een nieuw glas! Hij is zo beschadigd dat ik de tijd niet meer kan zien.
Zo dit wilde ik toch even delen met jullie, omdat het toch veel impact op mij heeft gehad gisterenavond. Ik zal ook wel een heel mooi blauw oog krijgen :)
En kijk nou mijn horloge! Tis zund.xoxo

8 opmerkingen:

 1. Da's schrikken zeg! Sterkte/beterschap/zoiets!! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaww, dat ziet er vrij heftig uit! Hopelijk geneest het snel ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ah wat balen! sterkte ermee! haha 'tis zund', kom je toevallig uit limburg of..?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ah dankjullie wel! ♥

  @ Mayke; haha nee ik kom uit Den Bosch, en hier zeggen ze dat ook wel. In iedergeval, de echte bosschenaeren! Maar als ik het zeg is het eigenlijk meer als grapje, want ik praat niet heel erg 'bosch' ofzo ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. awww balen :O! dat ziet er niet zo lekker uit :( en zonde van je horloge :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh dat ziet er wel pijnlijk uit! Zonde van je horloge ook! Ik hoop voor je dat ie weer zo goed als nieuw is als het nieuwe glas erin zit! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. :O Superzonde van je Swatch! Hij is wel echt helemaal beschadigd ja.. Hopelijk kan je tante er nog iets mee?
  (L) xM

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat stom! Dat gebeurt me nou altijd. Dan heb je een super leuke dag/avond gepland en dan gebeurt er weer iets. Dat is echt super ***. En het ziet er ook echt pijn je uit! Super zonde van je horloge! En je gezicht, ik bedoel tjsa hoe zeg je dat; EEN SCHAAFWOND OP JE GEZICHT IT SUPER STOM! niet dat ik het ooit gehad heb. Maar ik vind een wondje van een puistje al erg! ''beterschap/sterkte''
  ♥♥

  BeantwoordenVerwijderen