4.2.11

Stylish blogger award ♥ !

Echt lief! Ik heb van Maïté de stylish blogger award gekregen! Thanks! Wat een leuke manier om andere bloggers te laten weten dat je hun blog leuk vindt. Lapjeskat wilde de award ook ook mij geven, toen ik hem al had gekregen, maar toch wilde ik dit even zeggen, want dat vind ik echt tof!
Nu zal ik 10 feitjes van mezelf neerzetten.

 • 1. Ik wil later graag dierenarts worden! Dit is echt altijd al mijn droom geweest. Ik studeer nu ook diergeneeskunde, zit in het tweede jaar en ik vind alles zo interessant! Dus ik hoop dat alles goed blijft gaan en dat ik uiteindelijk dierenarts zal worden.
 • 2. Mijn lievelingsband is Good Charlotte. Ik krijg vaak de reactie: ''Echt? Dat zou je niet gauw bij jou verwachten!''. Dat vind ik altijd wel grappig. Ik miste nog 1 CD en die heb ik toevallig vandaag gekocht hihi.
 • 3. Ik draag echt nooit hakken. Jaren geleden deed ik dat wel eens, en ik heb ook wel een aantal paar hakken, maar ik vind het zo niet-fijn! En dan voel ik me ook zo groot, nee sneakers, dat is echt mijn ding.
 • 4. Stiekem heb ik een crush op Jim Bakkum, je weet wel die bij Idols 1 tweede is geworden. Sindsdien ben ik echt helemaal weg van hem, ik heb al zijn CD's en een poster op mijn kamer.
 • 5. Ik ben internet verslaafd. Ja ik geef het toe, ik heb een bepaalde drang dat als ik op de laptop zit, ik om de zoveel tijd op hyves, facebook, twitter, girlscene etc moet kijken! Ik kan ook niet op mijn kamer zijn zonder de laptop aan te hebben. Echt verschrikkelijk haha.
 • 6. Ik heb een bepaald syndroom dat ik geboren ben zonder baarmoeder. Je kunt voorstellen dat dit natuurlijk erg moeilijk is, en het is voor mij ook een erg grote stap dit hier op mijn blog te vertellen.
 • 7. Ik hou heel veel van zingen! Niet dat ik super goed ben, maar ik vind het echt zo leuk om te doen. Als ik thuis ben zing ik eigenlijk echt heel de dag door. Ik zing ook vaak twee-stemmig samen met mijn zusje.
 • 8. Eigenlijk is mijn haar donkerblond! Dat staat me niet zo goed, ik hou echt van lichtblond. Dus eens in de zoveel weken verf ik het. Soms als het is mislukt of wat dan ook en het wordt een paar tinten donkerder voel ik me zo ongemakkelijk, dat past echt niet bij me!
 • 9. Iets waar ik ook helemaal weg van ben is; Spanje! Ieder jaar ga ik er naartoe op vakantie, naar dezelfde camping. Met mijn ouders, zusje, neefjes, nichtje, oom en tante. Ik wil ook zo graag vloeiend spaans kunnen spreken! Vier jaar lang heb ik al spaans gehad op de middelbare school, nu heb ik echt alleen zo'n basis. ¡Qué lastima! ;)
 • 10. Ik hou van vriendinnen vrienden & familie ♥. Als ik met mijn beste vriendin ben, wordt vaak gevraagd of we zusjes zijn! Zo leuk is dat. We hebben dan wel allebei lichtblond haar, bruine ogen, zijn even groot en volgens een jongen van vakantie jaren terug allebei een grote neus. (En bedankt he! We hebben er nog trauma's van...)
Dit waren 10 feiten over mij. De bedoeling is dus als je deze award krijgt, je 10 feitjes over jezelf vertelt en dan de award doorgeeft aan wie je maar wil!
Ik geef hem door aan: Deborah, Mayke, Saskia, Jennie & Eva !


xoxo

8 opmerkingen:

 1. Wat moedig van je meid dat je nummer 6 meedeelt!Echt waar ! x-x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. bedankt! ik voel me echt vereerd hihi.

  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Punt 6 is echt ontzettend knap van je dat je die vertelt! Helemaal met Maïté eens!
  Ik wilde je deze award ook geven, maar je hebt hem nu al gehad :') x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. punt 6... komt wel goed schatje... XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kylie ik voel me zwaar vereerd!
  En ik vind punt 6 echt heel knap neergezet!

  10 feiten over mijzelf poehhhh daaar moet ik echt even over denken!

  Dikke knuffel

  Mama Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahhh thanx meis! Ja het zijn wel feiten! ;) En het maakt je wie je bent!

  Owh ja me haar, het is nu echt MEGA kort zoals je hebt gezien , maar wel ff lekker!!! hup hup hup en het zit heel makkelijk!

  Ja leuk is hij he?!

  En je ziet hem gewoon met de week groter worden! Daar mag je best af en toe op spieken das alleen maar leuk! Want hoe groter hij wordt hoe meer weer mee gaan maken, ik woon vlak bij diergaarde blijdorp hier in Rotterdam dus daar gaan we zeker naar toe, want kijken kan hij daar voor hoef je nog niet te kunnen praten haha...

  BeantwoordenVerwijderen